يوني مندل

עמית מחקר

ד”ר יוני מנדל הוא מנהל הפרויקט של תחום המזרח התיכון במכון ון-ליר בירושלים, ופוסט דוקטורנט במרכז פרנץ רוזנצווייג לחקר התרבות והספרות היהודית-גרמנית באוניברסיטה העברית בירושלים, שם הוא בוחן את השפעתם של חוקרים יהודים-גרמנים על לימודי הערבית בבתי ספר יהודיים בארץ.

תחומי המחקר והכתיבה של יוני בפורום לחשיבה אזורית הם העולם הערבי והתרבות הערבית בעיניים ישראליות, לרבות אתגרים של לקות ראייה ועיוורון.

ליצירת קשר: [email protected]

בחר/י בניוזלטר המבוקש

אם אתם באזור | New in The Region

A monthly newsletter dedicated to analyzing Israel’s relations in the Middle East from diverse perspectives, edited by Dr. Eli Osheroff

זמן שמ”ש | Partnership-Based Peace

A regular publication by the Shemesh Center for Partnership-Based Peace at the Van Leer Institute, exploring global conflicts and developing language and ideas for Israeli-Palestinian reconciliation grounded in partnership and equality.

הצטרפת בהצלחה!